Η Grant Thornton, η πρώτη στην Κύπρο, ελεγκτική εταιρία με πιστοποίηση, Great Place To Work®

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση το GPTW ανακοινώνει ότι η Grant Thornton Cyprus είναι η πρώτη στην Κύπρο Ελεγκτική Εταιρεία  που έχει με επιτυχία εξασφαλίσει την πιστοποίηση Great Place to Work®.

Σε δηλώσεις του ο Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work® Cyprus, Κυριάκος Ιακωβίδης, ανέφερε τα ακόλουθα: 

«H Κυπριακή Οικονομία στηρίζεται στην παροχή υπηρεσιών. Σημαντικό ρόλο σε αυτόν τον τομέα, όπως είναι γνωστό, διαδραματίζουν οι Ελεγκτικές Εταιρείες του τόπου μας. Η Grant Thornton Cyprus είναι η πρώτη Ελεγκτική Εταιρεία που έχει εξασφαλίσει την πιστοποίηση αυτή και την οποία συγχαίρουμε για το πάρα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον που έχει δημιουργήσει, το οποίο, όπως έχει διαπιστωθεί από την έρευνα, τυγχάνει της εμπιστοσύνης του προσωπικού.»

«Στη Grant Thornton πιστεύουμε πως το εργασιακό περιβάλλον πρέπει να έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή των ανθρώπων μας. Επενδύουμε συνεχώς σ’ αυτό τον τομέα και νιώθω περήφανος που είμαστε ο πρώτος ελεγκτικός οίκος που απέκτησε την πιστοποίηση Great Place to Work® στην Κύπρο. Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συναδέλφους μου για την εμπιστοσύνη και την  όμορφη συνεργασία μας. Η εργασιακή ευημερία είναι και θα παραμείνει πρωταρχικός στόχος στην στρατηγική μας ατζέντα»

δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton Cyprus, κ. Σταύρος Ιωάννου.

Τις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσουν και άλλοι Ελεγκτικές Οίκοι αλλά και εταιρείες στον ευρύτερο τομέα των Υπηρεσιών.

Comments are closed.