ΕΛΜΑΣΚΟ: Η 13η και τελευταία το 2020 που αναγνωρίζεται σαν Great Place to Work®

Με την ΕΛΜΑΣΚΟ, εταιρεία, με πρωτεύουσα θέση, στο τομέα των ηλεκτρολογικών και φωτιστικών υλικών να είναι η 13η εταιρεία που πιστοποιείται σαν Great Place to Work® στη Κύπρο, έκλεισε το 2020. 


«Καλωσορίζουμε την ΕΛΜΑΣΚΟ, μια εταιρεία με εξαιρετικές αποδόσεις στο τομέας της, και ειδικά σε ότι αφορά τη διαχρονική αφοσίωση του προσωπικού της, στην συνεχώς αναπτυσσόμενη οικογένεια μας» δήλωσε ο Κυριάκος Ιακωβίδης, Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work® Cyprus και συμπλήρωσε, «Αποχαιρετούμε ταυτόχρονα το 2020, που ήταν χρονιά έναρξης των δραστηριοτήτων μας που δεν ήταν και η πιο εύκολη. Παρά τις προκλήσεις, λόγω πανδημίας, η αξία των ερευνητικών εργαλείων μας για αξιολόγηση του εργασιακού περιβάλλοντος εταιρειών, αναγνωρίζεται, η δε πιστοποίηση που παρέχεται σε αυτές που ξεχωρίζουν, καθιερώνεται σαν η αξιόπιστη διάκριση της εργοδοτικής ποιότητας στη χώρα μας».

Ο Απόστολος Χατζηγιάννης, από μέρος της τρίτης γενιάς της ΕΛΜΑΣΚΟ δήλωσε,

«Ως μια οικογενειακή επιχείρηση εδώ και 60+ χρόνια, η διαπίστευση του Great Place to Work® Cyprus μας προσφέρει μια ακόμη επιβεβαίωση της δυναμικής πορείας της εταιρείας μας. Η φιλοσοφία της ΕΛΜΑΣΚΟ έχει γίνει ένα με την αφοσίωση των ανθρώπων που εργάζονται σ’ αυτήν και που πιστεύουν στην εργατικότητα, την ποιότητα, την υψηλή εξυπηρέτηση και κυρίως την αίσθηση ότι ανήκουν και αυτοί στην διευρυμένη οικογένεια της εταιρείας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων μας μετρά από 20 μέχρι και 35 χρόνια υπηρεσίας.
Ευχαριστούμε την ομάδα μας και το Great Place to Work®!»

Comments are closed.