Η UNICARS η πρώτη εταιρεία στον τομέα εμπορίας αυτοκινήτων, πιστοποιείται σαν Great Place to Work®

Η εταιρεία UNICARS, είναι η πρώτη στον τομέα εμπορίας αυτοκινήτων, που πιστοποιείται σαν Great Place to Work ®, σύμφωνα με ανακοίνωση της Great Place to Work® Cyprus.

Την επιτυχία της UNICARS, σχολίασε με δηλώσεις της η CEO της εταιρείας Χριστιάνα Διογένους:

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η εταιρεία μας πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work®. Διάκριση που γίνεται ακόμα πιο σημαντική καθώς είναι η πρώτη σε εταιρεία του κλάδου μας. Για εμάς στην Unicars, ο παράγοντας άνθρωπος ήταν είναι και θα είναι πάντα σε προτεραιότητα. Για αυτό και βασική μας διαχρονική επιδίωξη είναι η δημιουργία ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος όπου οι εργαζόμενοι θα νιώθουν άνετα να παράγουν, να δημιουργούν και να αναπτύσσονται. Η συγκεκριμένη διάκριση δικαιώνει τις προσπάθειες μας αλλά και αποτελεί μία ακόμα πρόκληση για να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι! Ως Unicars θα εξακολουθήσουμε να οδηγούμε με επιτυχία τις ιστορίες των ανθρώπων μας!»

Σε δήλωση του, σχετικά με την επιτυχία της UNICARS, ο Κυριάκος Ιακωβίδης, Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work® Cyprus ανέφερε:

«Στον πρώτο διάλογο, που είχαμε με τη Διεύθυνση της εταιρείας και πριν συμφωνηθεί και ξεκινήσει η διαδικασία αξιολόγησης, είχαμε διακρίνει τη σαφή πρόθεση αλλά προπάντων έμπρακτη δέσμευση της εταιρείας να δημιουργήσει ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον. Χαιρόμαστε που το ίδιο το προσωπικό της εταιρείας, μέσα από τη σχετική έρευνα, με τη χρήση του ερευνητικού εργαλείου του Great Place to Work®, δηλαδή του Trust Index© επιβεβαίωσε ότι, πράγματι, βιώνει στην πράξη την πρόθεση αυτή. Συγχαίρουμε όλη την ομάδα της UNICARS».

Comments are closed.