Πως μετατρέπεται το εργασιακό περιβάλλον σε Great Place to Work® Ο λόγος σε 4 γυναίκες.

Ψηφιακή Συζήτηση 29/03/2021, 17:00 – 18:15

Ελένη Κωστέα, Άντρεα Αντωνίου,

Χριστιάννα Διογένους, Ρεβέκκα Ράφτη,

Παρουσιάζουν και συζητούν, μέσα από τις δικές τους εμπειρίες, στρατηγικές και πρακτικές που δημιουργούν ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον και ενισχύουν τη δέσμευση, αφοσίωση και παραγωγικότητα των εργαζομένων.

Κάντε κλικ εδώ για εγγραφή

Δρ. Ελένη Σταύρου-Κωστέα – Συντονίζει

Καθηγήτρια στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιας Διοίκησης και Διευθύντρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Συνδυάζοντας το πλούσιο ερευνητικό της έργο και τη γνώση της Κυπριακής πραγματικότητας, η Ελένη θα παρουσιάσει τη δική της τοποθέτηση σε ότι αφορά στρατηγικές διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, για αναβάθμιση των Κυπριακών Επιχειρήσεων.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, Πανεπιστημίου Κύπρου είναι Ακαδημαϊκός Σύμβουλος του Great Place to Work®, Cyprus.

“Πώς μια μεγάλη πολυεθνική επιδιώκει να δημιουργήσει ένα θετικό/παραγωγικό, για όλους εργασιακό περιβάλλον’’

Άντρεα Αντωνίου

Από τη θέση της CEO της FileMinders, όταν η εταιρία εξαγοράζεται το 2017 από τον Αμερικανικό  κολοσσό Iron Mountain, η Άντρεα αναλαμβάνει τη διεύθυνση ενός μεγάλου μέρους της Ευρωπαϊκής αγοράς, 9 χωρών,  Κύπρου, Ελλάδας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Ουγγαρίας, Κροατίας, Σερβίας, Τσεχίας και Σλοβακίας. 

Θα μοιραστεί τις εμπειρίες της σε σχέση με τις στρατηγικές διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού μιας μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας.

Η Iron Mountain, Cyprus έχει πιστοποιηθεί σαν Great Place to Work®

«Με επίκεντρο τον άνθρωπο, μια Κυπριακή επιχείρηση με μακρά ιστορία, επενδύει στην ανάπτυξη μιας εταιρικής κουλτούρας  που ενισχύει το επίπεδο δέσμευσης  των εργαζομένων της»

Χριστιάννα Διογένους

CEO της Unicars. Επικεφαλής μιας επιχειρηματικής δραστηριότητας που συνήθως ανδροκρατείται, η Χριστιάνα αναλαμβάνει το 2017 τη θέση της CEO στη Unicars.

Θα παρουσιάσει το «ταξίδι» το δικό της και της ομάδας της με κατάληξη ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Η Unicars έχει πιστοποιηθεί σαν Great Place to Work®

«Τα νούμερα μιλούν. Oι καλύτερες πρακτικές που εφαρμόζουν οι εταιρείες World’s Best Workplaces™ »

Ρεβέκκα Ράφτη

Σύμβουλος Εκπαιδευτής της interFRONTIERS με πρωταγωνιστικό ρόλο στη σύσταση και λειτουργία του Great Place to Work®, η Ρεβέκκα θα παρουσιάσει βέλτιστες πρακτικές εταιρειών που κατατάχθηκαν στη λίστα των World Best Workplaces™

Comments are closed.