Το Great Place to Work® παρουσιάζει τη πρώτη ετήσια Cyprus’ 2021 Best Workplaces™ λίστα

Το Great Place to Work® σε σχετική ανακοίνωση του, ενημερώνει ότι η δημοσιοποίηση της λίστας Cyprus’ 2021 Best Workplaces™ θα γίνει στις 12 Μάϊου.

Ο Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work®, Κυριάκος Ιακωβίδης, εξήγησε τη διαδικασία, «Οι εταιρείες που έχουν αξιολογηθεί είναι υποψήφιες για τη λίστα αυτή, δεδομένου ότι έχουν εξασφαλίσει τις απαιτούμενες βαθμολογίες – προϋποθέσεις στην έρευνα προσωπικού Trust Index© και στο Culture Audit©. Ακολουθούμε με συνέπεια τις αρχές που καθορίζουν τα κριτήρια πιστοποίησης και διάκρισης που υιοθετούνται από το Great Place to Work® σε όλες τις χώρες όπου υπάρχει παρουσία Great Place to Work® affiliate.»

Η δημοσιοποίηση του καταλόγου των εταιρειών, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση θα συνδυαστεί με ενέργειες προβολής του έργου των εταιρειών αυτών και συγκεκριμένα τι έχουν κάνει για να εξασφαλίσουν ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον.

«Σε μια εποχή, όπου η αβεβαιότητα και ανησυχία κυριαρχούν η αναγνώριση εταιρειών που καταβάλλουν πετυχημένες προσπάθειες για να δημιουργήσουν ένα δημιουργικό και παραγωγικό εργασιακό περιβάλλον, θα είναι οπωσδήποτε μια αισιόδοξη, νότα προοπτικής.» 

Comments are closed.